Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinin yeterli yaygınliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. Ekseri, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da akla yatkın boyutlarda olmalıdır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu örgünın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın merdivenine giriş ile huzur sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı yüklükü esasi karşıır.

Yangın merdiveninin işlevselliğini etkileyebilecek negatif albeni koşullarına karşı dayanıklı olması için hami kaplamalar

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın malik başüstüneğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından binalmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle Yangın kapısı istanbul fi yatı emniyetli hava oluşturur.

Panik pas sebebiyle karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde okul, sıhhat yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page